✕  Lukk søk

Westerdalsrevyen i bilder

I år gikk den tredje Westerdalsrevyen av stabelen, og de talentfulle studentene leverte et variert show til en fullsatt premieresal.

 

Etter at grunnleggerne av Westerdalsrevyen takket for seg i fjor, tok Kristin Ljosand og Anne Frøiland fra Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring over stafettpinnen som revysjefer.

Jesper Breen Frilseth og John Gunnar Edvindsen fra Bachelor i manus tok over som regissører, med studiekollega Aleksander Stavnes og Jørgen Konradsen fra Bachelor i tekst og skribent som tekstforfattere. Her bidro også Embla Veier Bugge, Elin Sandvik Thomassen, Linn Marie Fiksdal Lundh, Eivind Lundby og Ingrid Haukelidsæter fra Bachelor i manus og Johanne Marie Norsted fra Bachelor i tekst og skribent.

Regissørene, Jesper Breen Frilseth og John Gunnar Edvindsen, takker for innsatsen til alle.

Regissørene, Jesper Breen Frilseth og John Gunnar Edvindsen, takker for innsatsen til alle.

Også fra Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring var revysjefassistenten Thea Aasen, inspisientene Emilie Valderhaug og Espen Sande Larsen, scenemester og scenograf Sofie Benedicte Nilsen, med Tor Arne Birkeland på økonomi og Emilia Helander Olsen på PR og SoMe.

Husbandet besto av studenter fra Bachelor i populærmusikk, og var i år ledet av kapellmester Per Alexander Fossheim Johansen på gitar, med Martin Pedersen på gitar, Trond Flaata på piano, Torje Antonsen på trommer og Joakim Myhre på bass. De leverte en potpourri av kule hits og gamle slagere, alt på et svært høyt musikalsk nivå.

Husbandet med kapellmester Per Alexander Fossheim Johansen på gitar, Martin Pedersen på gitar, Trond Flaata på piano, Torje Antonsen på trommer og Joakim Myhre på bass.

Det eminente husbandet med kapellmester Per Alexander Fossheim Johansen på gitar, Martin Pedersen på gitar, Trond Flaata på piano, Torje Antonsen på trommer og Joakim Myhre på bass.

Fra Bachelor i Retail Design hadde vi Julie Granøe på kostyme og Guro Slaatsveen var koreograf.

Jenny Slorbakk Langvatn fra Bachelor i PR og kommunikasjon hadde ansvar fra spons, Pernille Myrvang Bjørkum fra Bachelor i tekst og skribent sto for sminke, Lars Petter Saugen fra Musikkproduksjon gjorde lyd og Signe Hamann fra Bachelor i Art Direction hadde ansvar for velferd. På lys gjorde Even Gudvig Olsen et comeback til høyskolen, etter at han gikk ut fra det tidligere studiet Lys for scene i 2015.

Skuespillerne kom fra både Bachelor i manus (Kristoffer Torpe og Tarald Aas Reite), Bachelor i tekst og skribent (Joakim Ljønes og Marianne Giske), Bachelor i populærmusikk (Egil Andreas Skurdal), Bachelor i Retail Design (Tina Rustadstuen), Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring (Øyunn Widskjold Krogh) og Bachelor i skuespill (Brede Fristad).