✕  Lukk søk

Forskning på internasjonalt nivå

Hvordan blir framtiden med VR? Vil digitalisering av flyplasser bidra til en smidigere reiseopplevelse? Og kan man egentlig forske på TV-serien «Friends»? Ved Høyskolen Kristiania forskes det bredt på en rekke temaer, bare se her!

Forsker på bedrifter som vokser

Jarle Bastesen er førsteamanuensis og forsker på bedrifter som vokser. Hva tror du er den viktigste ingrediensen til vekst? Hør hva Bastesen mener er fellesnerven til selskaper som får til vekst.

Forsker på VR

Ragnhild Eg er førsteamanuensis og studieprogramleder for Bachelor i anvendt psykologi (nyhet 2019). Eg forsker på fremtiden med VR. Hvordan tror du at fremtiden blir? Hør hva Ranghild tror om fremtiden.

Forsker på digitalisering av flyplasser

Nigel Halpern er professor i luftfart og turisme. Han forsker på digitalisering av flyplasser. Tror du at ditt eget ansikt vil bli skannet og brukt som pass? Hør hva Nigel spår. Mer nysgjerrig? Les om digitaliseringsprosjektet her. 

Forsker på bruk av digitale teknologier

Ingeborg Krange er professor og forsker på læring og bruk av digitale teknologier. Vet du hva fake news er? Krange er opptatt av hvordan vi skal sikre våre kilder og søke sannheten.

Forsker på TV-serien «Friends»

Kai Hanno Schwind er førsteamanuensis og forsker på TV-serien «Friends». Hans fascinasjon for TV-serien får du i bokform i 2020. Hva betyr 90-tallet for deg?

Forsker på motorsport og sponsing

Hans Erik Næss er førsteamanuensis og forsker på framtidens motorsport, spesielt på Formel E. Hva er det, tenker du? De aller fleste har et forhold til Formel. Hør hva Næss forteller om Formel E.

Forsker på effekten av fysisk aktivitet for barn

Per Morten Fredriksen er professor og forsker på effekten av fysisk aktivitet for barn i Horten kommune. Prosjektgruppen tester ut hvilken effekt fysisk aktivitet i én skoletime hver dag, har å si på sosial tilhørighet, fysisk helse og læring. Hør hva Per Morten mener effekten av fysisk aktivitet bidrar til.