✕  Lukk søk

Premiere på Kunnskapsmagasinet Kristiania

Høyskolen Kristiania lanserer Kunnskapsmagasinet Kristiania, et digitalt magasin som presenterer nytt om forskning, fag, kunst og aktuell samfunnsdebatt. — Jeg gleder meg både til å lese og å bidra i magasinet, sier rektor Arne H. Krumsvik.

en skjermdump av kunnskapsmagasinet Krisitiania

Onsdag 23. oktober 2019 kl. 12.00 lanserte Høyskolen Kristiania Kunnskapsmagasinet Kristiania som en kanal for å dele faglig innsikt og perspektiver med ledere og medarbeidere i arbeidslivet.

Her kan du se og lese i vårt nye kunnskapsmagasin: http://kunnskap.kristiania.no/

Kunnskapsmagasinet Kristiania er et digitalt populærvitenskapelig magasin som presenterer nytt om forskning, faglig utvikling, kunstnerisk utviklingsarbeid og aktuell samfunnsdebatt fra fag- og forskningsmiljøene ved Kristiania.

— Formidling av forskning er en sentral del av samfunnsoppdraget vårt, og noe jeg brenner for. Jeg gleder meg både til å lese og å bidra i magasinet, sier rektor Arne H. Krumsvik ved Høyskolen Kristiania.

Magasinet vil presentere aktuelt innhold fra alle være avdelinger, institutter og forskergrupper. Alle høyskolens faglige medarbeidere inviteres og utfordres til å bidra med godt og interessant innhold til Kunnskapsmagasinet Kristiania.

Ulike typer innhold

Kunnskapsmagasinet Kristiania vil publisere ulike typer innhold.

Det kan for eksempel være formidlingsartikler (som presenterer resultater av forskning, faglig og kunstnerisk utviklingsarbeid), kronikker, kommentarartikler, presentasjoner av pågående forskning, faglig og kunstnerisk utvikling, verktøyartikler (råd basert på faglig innsikt). Vi vil også publisere multimedialt innhold, som podkast, foto, og film/video.

Felles for alt innhold er at det skal være skrevet og laget for ledere og medarbeidere i arbeidslivet og andre samfunnsinteresserte utenfor ditt eget fagfelt.

Fortell hva du synes

Har du synspunkter og kommentarer til Kunnskapsmagasinet Kristiania? Forslag til hva vi kan gjøre bedre? Tips om saker?

Send dine innspill til Audun Farbrot, som er redaktør for Kunnskapsmagasinet Kristiania på E-post: audun.farbrot@kristiania.no.

Rektor Arne H. Krumsvik er ansvarlig utgiver av magasinet.