✕  Lukk søk

HR, personalledelse og organisasjonspsykologi

Vil du være den som får kollegaer til å oppleve mestring, og som får virksomheter til å lykkes? En solid medarbeider med det som skal til for å en dag bli en inspirerende leder? Da bør du studere HR og ledelse! Studiene passer perfekt for deg som ønsker jobbe med, og utvikle organisasjoner og mennesker, og skape gode resultater.

Ved å studere HR og ledelse hos oss får du erfaringen, kunnskapen og tryggheten du trenger for å gjøre en forskjell, uansett hva slags bransje du ønsker å jobbe i.

Studietilbud innen HR, personalledelse og organisasjonspsykologi:

Bachelor

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng | Institutt for ledelse og organisasjon

Drømmer du om å kunne utvikle ansatte til å yte bedre? En utdanning innenfor HR og personalledelse gjør deg til eksperten på utvikling av de menneskelige ressursene.

Som første høyskole med Bachelor i HR og personalledelse er vi i dag den største tilbyderen av denne utdanningen i Norge.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng | Institutt for ledelse og organisasjon

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.

Nettstudium

Heltid eller deltid | Fleksibel gjennomføringsmodell | 180 studiepoeng

En av HR-funksjonens viktigste oppgaver er å anskaffe og beholde de riktige personene i organisasjonen, og å utvikle deres kunnskaper, ferdigheter og motivasjon. For dette kreves det en HR-funksjon med den nødvendige kompetansen, og det er nettopp denne kompetansen du tilegner deg i dette studiet.

Hvordan kan jeg bidra til at organisasjonen jeg jobber i lykkes?

Dette er et sentralt spørsmål gjennom alle våre studier. Vi forbereder deg til å forstå utviklingen som skjer i samfunnet. Vi gir deg kunnskap som gjør deg aktuell og relevant for arbeidsplassen din, slik at du blir en attraktiv medarbeider. Vi utvikler studiene våre i tett samarbeid med arbeidslivet, og sammen sørger vi for at du skal lykkes.

Gjennom tett oppfølging, engasjerende fagstab og kontakt med relevant arbeidsliv lærer du det som forventes av deg i bransjen du skal ut i. Du opparbeider deg forretningsforståelse og får uvurderlig innsikt i hva som får mennesker til å yte bedre. Våre studier er profesjonsrettede, unike og har smarte fagkombinasjoner som næringslivet setter pris på.

Hos oss blir du en del av et inkluderende studiemiljø med høyt engasjement. Studentene våre trives i følge Studiebarometeret 2017 bedre enn på andre sammenlignbare studier i Norge og gjennomføringsprosenten er langt over landsgjennomsnittet.

Jobber i ett av verdens ledende selskaper innen teknologi

Samtidig som Jo Anders fullfører en bachelorgrad i HR og personalledelse jobber han for teknologiselskapet IBM. På den måten får han verdifull erfaring i deres HR-avdeling, mens han er student.

Les om Jo Anders i IBM her

Det handler om mennesker

Høyskolen Kristiania er ledende i landet på HR og personalledelse. Dette er studiet for deg med ambisjoner og store planer for fremtiden.

Les om hvordan Anna ble HR- og kommunikasjonssjef

Aktuelt