✕  Lukk søk

Ferdig utdannet – men ønsker å studere videre?

Nåværende studenter som på inneværende år har fullført en grad på normert tid og oppnådd sin fagskole-, bachelor eller mastergrad kan søke om 10 % rabatt på en ny fagskole- eller høyskolegrad. Rabatten gjelder ikke for de som går på eller ønsker å starte på årsenheter eller etterutdanning/påbygging.

Heltidsstudium (stedlig – på et campus)

Studenter som inneværende år har fullført en fagskole- eller høyskolegrad på normert tid får 10 % rabatt på en ny fagskole- eller høyskolegrad. Rabatten gjelder ikke for de som går på eller ønsker å starte på årsenheter eller etterutdanning/påbygging (f.eks. videreutdanning osteopati, videreutdanning akupunktur og påbygging til bachelor i musikkproduksjon).

Det forutsettes at du har fullført fagskolegrad, bachelorgrad eller mastergrad hos Høyskolen Kristiania. Det finnes både ettårige og toårige fagskolegrader: Fagskolegrad (60 studiepoeng) og høyere fagskolegrad (120 studiepoeng). Begge kvalifiserer til 10 % rabatt.

For å kunne få rabatten må du oppfylle følgende kriterier:

  • Være student ved Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania
  • Ha fullført en fagskolegrad eller høyskolegrad på normert tid inneværende år
  • Starte på en ny fagskole- eller høyskolegrad

Hvem kan ikke få rabatt:

  • De som nå går på en årsenhet eller påbygging, eller vil starte på en årsenhet eller påbygging får ikke rabatt (f.eks. videreutdanning osteopati, videreutdanning akupunktur og påbygging til Bachelor i musikkproduksjon).
  • Fagskolestudier på mindre enn 60 studiepoeng gir ikke en fagskolegrad og kvalifiserer ikke til rabatt.

Har du spørsmål om hvilket studium som kan passe deg, eller trenger veiledning, ta kontakt med 22 59 60 00, eller på e-post: studier@kristiania.no. Du kan også kontakte høyskolens karrieresenter.


Nettstudier

Dersom du vurdere et nettstudium får tidligere studenter 20% rabatt på alle nettstudier ved Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania.

Rabattavtalen gjelder:

  • for deg som har fullført minimum 60 studiepoeng hos Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS Nettstudier)
  • Eller du har mottatt et vitnemål på fullført fagskolegrad på minimum 60 studiepoeng ved Fagskolen Kristiania
  • Eller årsstudium, bachelorgrad eller mastergrad ved Høyskolen Kristiania

Dokumentasjonen som bekrefter dette må du laste opp på mine sider som du får tilgang til når du kjøper kurset/emnet.

Alle studiene er støttet av Lånekassen. Det er Lånekassen som foretar saksbehandling og vurderer om studenten har rett på studiestøtte.