✕  Lukk søk
Videreutdanning

Sponsing og eventledelse

Denne utdanningen er for deg som vil skape verdier og styrke merker både på organisasjons- og personnivå gjennom sponsing og eventer!

Bilde fra Sponsor og Eventprisen 2019

Sponsor- og Eventprisen hedrer de aller beste innen sponsing og event. Dette er vinnerne av Sponsor- og Eventprisen 2019: TINE, JCP Nordic, OBOS, Gjensidige, Norges Friidrettsforbund, Aftenposten Event, Toppfotball Kvinner, Norges Skiforbund, Ekko Agency, UNICEF, Norges Idrettsforbund, MedHum, SpareBank 1 SMN, Telenor. Du kan lese hva de vant for her.

Sponsing- og eventledelse har planlagt ny oppstart i 2020. Klikk her for å melde din interesse og motta informasjon vedrørende nytt opptak.

Utdanningen består av fire emner som viser hvordan verdier kan skapes for et individ, for en organisasjon internt, et sponsorobjekt og et sponsormerke. Verdiene skapes når du kombinerer dine kunnskaper innen merkebygging, selvledelse, sponsorvirksomhet og eventledelse.

Emnene i videreutdanningen sponsing og eventledelse er:

  1. Merkebygging og «personal branding»
  2. Selvledelse og prestasjonskultur
  3. Sponsing og verdiskapning
  4. Eventledelse

Under utdanningen gir vi deg muligheten til å jobbe med fiktive eller reelle case og problemstillinger fra egen virksomhet/hverdag. Eksamensprosjektene og caseløsningene vil kunne tilføre både din virksomhet og deg selv merverdi som skapes i en utdanningskontekst.

Sponsing og eventledelse -Gjensidige-games

Bilde fra Gjensidige Games

Emneansvarlig er Førsteamanuensis Rune Bjerke, som har inngående kjennskap og erfaring med eventledelse og sponsing. Rune har satt sammen en høyaktuell utdanning med stort fokus på å gi deg riktig kunnskap ift. dagens utfordringer og muligheter i organisasjoner og i markedet. Du får solid generell kompetanse, og best av alt får du «øve deg» så du utvikler konkrete ferdigheter som er attraktive i arbeidslivet. Les mer om innhold, læringsutbytte og ferdigheter under hver emnebeskrivelse.

Logoene til Høyskolen Kristiania og sponsor og eventforeningen

Utdanningen er et samarbeid mellom Høyskolen Kristiania og Sponsor- og Eventforeningen. Høyskolen er faglig ansvarlig, og Sponsor- og Eventforeningen bidrar med innspill til faglig utvikling for å sikre utdanningens relevans. Utdanningen kan innpasses som valgfag på den nettbaserte Bachelor i administrasjon og ledelse.

sponsor og eventledelse tinestafette3

Bilde fra Tinestafetten

Emne 1: Merkebygging og «personal branding»

Merkebygging for blant annet organisasjoner, klubber, lag, idrettsutøvere, kunstnere og kunstinstitusjoner anses som et suksesskriterium. Lær deg veien til suksess.

Emne 2. Selvledelse og prestasjonskultur

Lær deg essensielle hovedverktøy for å utvikle merkestyrken for organisasjoner og individer.

Emne 3: Sponsing og verdiskapning

Sponsing dreier seg om hvordan sponsorer og sponsorobjekter bytter verdier gjennom et sponsorat og aktivering av det. Har du lyst å lære deg strategiene for å utvikle et attraktivt sponsorat?

Emne 4: Eventledelse

Et event er et opplevelses- og påvirkningsverktøy. Har du lyst til å lære hvordan det kan brukes som et strategisk verktøy for å skape verdier i praksis?

Utdanningen er et halvtidsstudium som gir 30 studiepoeng, og du kan glede deg til et år (to semester) fullspekket med interessante forelesninger og spennende oppgaver. De samlingsbaserte emnene gjennomføres som en kombinasjon av forelesninger, diskusjoner, prosjekter, trening og veiledning.

 

Søknadsfrist for oppstart 30. september 2019 er 15. september.

Du melder deg på hele programmet (alle emner) samtidig.

Programmet koster kr 42 000,- ordinær pris.

Programmet koster kr 35 000,- for ansatte i Sponsor- og Eventforeningens medlemsvirksomheter.

Videreutdanningen støttes av Lånekassen.

For å kunne søke på studiet må du ha et av  punktene nedenfor:

  • Generell studiekompetanse
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5 regelen.
  • Realkompetanse

Du laster opp dokumentasjon på din studiekompetanse under punktet dokumentasjon i søknadsskjemaet som du finner i linken nedenfor.

Søkere som er ansatt i en medlemsbedrift i Sponsor- og eventforeningen får 15% rabatt på dette kurset. For å oppnå rabatten må du sende en e-post til faktura@kristiania.no med ditt navn, navnet på din arbeidsgiver og hvilket studie du har søket på rett etter at du har sendt søknaden. Finn ut om din arbeidsgiver er medlem av Sponsor- og eventforeningen her.

Oppstart av utdanningen forutsetter minimum 20 deltakere på hele programmet.