✕  Lukk søk

E-business – Møt bransjen

Møt Ida Madeleine Aasvistad fra Accenture, og les mer om hvor kan du jobbe med en bachelor i e-business, og hva ser bransjen etter når de ansetter.

E-business-bransjen-Ida-Madeleine-Aasvista

Ida Madeleine Aasvistad, Business & Technology Associate i Accenture.

– Hva driver Accenture med?

– Accenture er verdens største konsulentselskap og verdensledende innen salg av profesjonelle tjenester til bedrifter.

– Accenture tilbyr konsulent-, teknologi-, rådgivning- og outsourcing-tjenester innen våre fem avdelinger strategi, consulting, digital, technology og operations. Vi har som mål å skape fremtiden, og påvirker samfunnet direkte ved å jobbe med markedets ledende aktører, blant annet verdens og Norges største selskaper.

– Hvordan er studiet e-business relevant for Accenture?

– Som e-business-student får du kunnskap om det som skjer i krysningspunktet mellom IT og forretning i en organisasjon, noe som er svært etterspurt hos en konsulent. Som konsulent er det svært viktig å kunne forstå hele forretningsbildet til kunden, noe få IT-konsulenter kan.

– Accenture har nyansatte og erfarne eksperter som jobber på de største prosjektene i Norge innenfor fagfeltene BI/Datavarehus, CRM og ERP. I vår Analytics-avdeling jobber vi med fagområder som Business Intelligence, Big Data og Datavarehus-arkitektur. Vi jobber på noen av de største oppdragene i Norge, med de nyeste teknologiene og trendene. Både CRM og ERP er fagområder hvor vi har mange prosjekter, kompetanse og erfaringer. Vi har flere avdelinger innenfor de forskjellige teknologiene innen samtlige områder, og blant de største prosjektene i Norge.